Меню Закрыть

Юрій Ганніч: «Той, хто любить Господа, не може не любити людей»

Якщо у людини в серці, в душі живе Бог – це видно всім оточуючим. Саме таким є Юра Ганніч – християнин, служитель, який завжди випромінює радість і доброту та готовий прийти на допомогу тим, хто її потребує.

Ще з дитинства Юра був здібним та допитливим хлопцем. І в той час, коли інших дітей батьки не могли заохотити до читання, Юра сам, без жодних нагадувань брався до книжок. А гортаючи сторінку за сторінкою, розумів, що у нього з’являється все більше запитань. Хто створив світ? Як з’явилася перша людина?

І тоді рідні розповіли йому про Бога, а коли хлопчику було сім років, тато подарував йому дитячу Біблію. І Святе Письмо Юру захопило по справжньому, навіть коли хворів, не міг відірватися від читання.

Водне хрещення
Водне хрещення
Так юнак зростав не лише фізично, а й духовно. Пізніше він почав відвідувати молодіжне служіння у «Церкві Різдва», де знайшов нових друзів. А потім поїхав до християнського літнього табору «Крутий підйом», де й зробив той важливий крок, після якого життя людини змінюється назавжди – покаявся та прийняв Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем. І це каяття було таким щирим і зворушливим, що більшість присутніх не могли втримати сліз.

До Сум юнак повернувся і справді іншим. Він обрав свій шлях – бути із Господом, служити Йому, виконувати Божі заповіді. Юрій наполегливо йшов до здійснення своєї мрії – водного хрещення. І ось 20 грудня 2015 року його мрія здійснилась. Юрій прийняв хрещення, давши щиру обіцянку Богу служити Йому доброю совістю.

Юра с батьком та другом Максимом
Юра с батьком та другом Максимом
«Я не знаю, як складеться моє життя, але точно знаю, що проживу його з Господом. Я бажаю кожному не марнувати відпущений нам час, а присвятити його Богу. Саме в цьому справжнє щастя! Треба довіряти Господу, цінувати стосунки з Ним. Найбільше моє бажання – аби всі невіруючі люди відкрили своє серце для Ісуса і полюбили Його так, як Він любить нас», – говорить Юрій.

Сьогодні Юра Ганніч є прикладом для багатьох молодих людей і церква вдячна його батькам Вячеславу і Марині за прекрасне виховання сина. Юнак служить у недільній школі, у групі порядку, відвідує братські зустрічі, отже, у майбутньому може стати сильним проповідником. А ще він бере участь у соціальному служінні, відвідуючи хлопчика з інвалідністю та індивідуально займаючись з ним фізичною підготовкою. «Той, хто любить Господа, не може не любити людей», – говорить Юрій Ганніч.

Маргарита Загородня